Web Analytics Made Easy - Statcounter

یحیی شکفته در گفتگو با خبرنگار فارس در نیشابور، اظهار کرد: در دومین مرحله پویش نذر نان باهدف اهدای نان بین خانوارهای مستضعف مناطق محروم و کم برخوردار نیشابور، تعداد هفت هزار و ۵۵۵ قرص نان به ارزش سه میلیون و ۴۰۰ هزار تومان توزیع‌شده است.

این عضو خیریه حضرت علی‌اکبر( ع) نیشابور بیان کرد،: در این طرح مردمی هر فرد هزینه حداقل یک قرص نان تا هر تعداد ممکن را تقبل کرده و هزینه را به‌حساب خیریه حضرت علی‌اکبر(ع) واریز می کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این‌که در دومین مرحله پویش نذر نان جهت مشارکت همه‌جانبه مردم و خیرین از فضای مجازی هم استفاده نمودیم، ادامه داد: پس از انتشار خبر پویش نذر نان در صفحه اینستاگرامی اعضای خیریه علی‌اکبر(ع) نیشابور، یک هم‌وطن ایرانی مقیم لهستان هزینه هزار ۱۰۰ قرص نان و دو هم‌وطن دیگر از بندرعباس و تهران هزینه ۷۰۰ قرص نان را تقبل کردند.

شکفته بابیان این‌که خیریه علی‌اکبر(ع) هزینه هفت هزار و ۵۵۵ قرص نان را به‌حساب نانوایی‌های چند منطقه کم برخوردار نیشابور واریز کرده تصریح کرد: این ۱۸۰ خانوار نیازمند با گرفتن ژتون به مدت دو هفته هر دو روز ۱۰ قرص نان از نانوایی‌های محل زندگی‌شان در مناطق محروم نیشابور به‌طور رایگان دریافت می‌کنند.

این عضو خیریه حضرت علی‌اکبر(ع) نیشابور بابیان این‌که جمعاً در دو مرحله پویش نذر نان ۱۲ هزار قرص نان بین خانواده‌های نیازمند توزیع‌شده است افزود: از شروع همه‌گیری ویروس کرونا تاکنون به همت خیریه و مشارکت خیرین و مردم در قالب طرح کمک مؤمنانه علاوه بر دو پویش نذر نان،  هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی در قالب مایحتاج ضروری زندگی گوشت و ملزومات بهداشتی بین اقشار آسیب‌پذیر شهرستان نیشابور توزیع‌شده است.

انتهای پیام/۷۰۰۴۵

منبع: فارس

کلیدواژه: نیشابور لهستان نان خانواده خیریه علی اکبر ع پویش نذر نان پویش نذر نان علی اکبر ع قرص نان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۶۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمت رسانی ۴۱۵ گروه جهادی به مناطق محروم نیشابور

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه نیشابور گفت:بسیج سازندگی نیشابور از سال گذشته تاکنون در قالب ۴۱۵گروه جهادی به مناطق محروم این شهرستان خدمت رسانی کرده است. - اخبار استانها -

سرهنگ علی نیک یاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در نیشابور اظهارداشت: بسیج سازندگی نیشابور از ابتدای آغاز طرح گروه های جهادی در کشور در عرصه‌های مختلف از جمله محرومیت‌زدایی، عمران و بهسازی مدارس و مساجد، بهداشت و درمان و خدمات حمایتی به مردم مناطق محروم و کم‌برخوردار فعالیت داشته است.

وی عنوان کرد: بسیجیان نیشابوری در عرصه سازندگی و اردوهای جهادی کارنامه قابل‌ قبولی از خود به نمایش گذاشته‌اند که می‌توان به بیش از 70مورد از اجرای پروژه‌های عام‌المنفعه، زیرساختی، زودبازده و محرومیت‌زدایی همچون بهسازی مدارس، کمک در ساخت و بهسازی مساجد و حسینیه‌ها اشاره کرد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه نیشابور احداث، تکمیل و مرمت 126 باب مسکن محرومینِ روستاهای سرولایت، دهستان بینالود و حاشیه شهر نیشابور، مرمت و لایروبی قنوات 23 رشته، انجام نذر قربانی و توزیع بین نیازمندان با قربانی 378 رأس گوسفند، تهیه و توزیع حدود سه هزار بسته‌ لوازم‌التحریر، تهیه و توزیع بیش از 30 هزار بسته‌ معیشتی، تهیه و توزیع 497 بسته بهداشتی، تهیه و توزیع حدود سه هزار قوطی شیرخشک، تهیه و توزیع بیش از هزار و 500 سری کفش و لباس، تهیه و توزیع بیش از 280 سری جهیزیه شامل اقلام ضروری مانند یخچال، اجاق‌گاز، ماشین لباسشویی، تلویزیون، جاروبرقی و فرش، تهیه و توزیع حدود 100 سری سیسمونی را از جمله خدمات بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج نیشابور به روستاییان و مناطق محروم و کم‌برخوردار را از جمله فعالیت‌های سال گذشته گروه‌های جهادی بسیج عنوان کرد.

سرهنگ نیک یاد خاطرنشان کرد: بسیج سازندگی نیشابور خدمت‌رسانی به مناطق محروم را در قالب 415 گروه جهادی و 17هزار و یازده نفر روز به سرانجام رسانده است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه نیشابور با اشاره به اینکه بسیج سازندگی نیشابور توانسته با اعطای وام برای راه‌اندازی مشاغل مختلف اعم از صنعتی، کشاورزی، دام سبک‌ و سنگین و... در روستاهای محروم و حاشیه این شهر، زمینه اشتغال بیش از 286 نفر را به‌صورت مستقیم و 535 نفر را به‌صورت غیرمستقیم فراهم کند، یادآور شد: در مجموع بیش از 20 میلیارد تومان وام برای راه‌اندازی این مشاغل به متقاضیان اعطا شده که این وام‌ها در قالب تبصره 18 به‌صورت تسهیلات قرض‌الحسنه بلندمدتِ هفت ساله اعطا شده است.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • آسمان‌خراش ایرانی در یک تیم جدید؛ اسماعیل‌نژاد به لهستان می‌رود
  • در این هتل‌ها اقامت نکنید!
  • خدمت رسانی ۴۱۵ گروه جهادی به مناطق محروم نیشابور
  • نجات گردشگران مفقودی ارتفاعات نیشابور
  • پس از ساعت‌ها جست‌وجو گردشگران مفقوده شده خانم در ارتفاعات نیشابور پیدا شدند
  • تقاضا برای خدمات cip همچنان بالا است/ روزانه چند نفر از خدمات cip در ایران استفاده می‌کنند؟
  • علی اکبر صالحی با سفیر عربستان دیدار کرد
  • بهترین سایت تبلیغات کسب و کار (لیست کامل سایت‌های زودبازده داخلی و خارجی)
  • صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در عملیات میدانی
  • پویش نقالی شاهنامه در نمایشگاه کتاب برگزار می‌شود